Ο Χάρης Γαντζούδης στα "Λόγια Σταράτα" του Ήπειρος TV1

O συγγραφέας Χάρη Γαντζούδης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Λόγια Σταράτα" με τη Σοφία Τσέπα και τον Μίλτο Γήτα, που προβάλλεται στο Ήπειρος TV1, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και συζήτησαν για το νέο του βιβλίο αλλά και τις παρουσιάσεις του ανά την Ελλάδα!





Απόσπασμα συνέντευξης:

Μίλτος Γήτας: Πες μας για το νέο σου βιβλίο δυο λόγια, να ξεκινήσουμε έτσι.

Χάρης Γαντζούδης: Το τελευταίο μου βιβλίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο από τις Εκδόσεις Λέμβος. Πρόκειται για μια συλλογή με 50 μικρά πεζά μέσα από τα οποία παρακολουθούμε την προσπάθεια των χαρακτήρων να απαγκυστρωθούν από τα προβλήματα τους ώστε να φτάσουν στην προσωπική τους λύτρωση. Ο καθένας επιλέγει και έναν διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι τα καταφέρνουν και κάποιοι όχι. Όπως ακριβώς και στη ζωή.

Μίλτος Γήτας: Εσύ δεν γράφεις μόνο διηγήματα. Έχεις γράψει και ποίηση από ότι ξέρω. Έχεις γράψει και άλλα πράγματα.

Χάρης Γαντζούδης: Ξεκίνησα με το διήγημα το 2012. Πέρασα και στην ποίηση, το παραμύθι και αυτό έχει να κάνει κάθε φορά με το τι θες να πεις και πως κρίνει πως αυτό που θες να πεις θα φτάσει καλύτερα στον αναγνώστη.

Μίλτος Γήτας: Τώρα, την Κυριακή, θα μας έρθεις Γιάννενα.

Χάρης Γαντζούδης: Ναι, την Κυριακή θα είμαστε στα Γιάννενα, στο Μοντάζ, Κάνιγκος 10, να παρουσιάσουμε το βιβλίο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Είναι υπέροχο να ταξιδεύεις, να μιλάς για τη δουλειά σου,  να καλείς φίλους και να μοιράζεσαι κοινές εμπειρίες.

Σοφία Τσέπα: Υπάρχει κάποια ιστορία που αγαπάς περισσότερο;

Χάρης Γαντζούδης: Όχι, δε μπορώ να σκεφτώ κάποια αυτή την στιγμή. Ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμα.




*Η συνέντευξη στην εκπομπή «Λόγια Σταράτα» πραγματοποιήθηκε στις 17.04.2018



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις